Програма за деца

——————————————————
Петок, 25.12.2021 / 17:00ч
——————————————————

1. Пиколино / Шпанија / Џовани Мачели / 12’35”

2. Мистеријата на месечевото цвеќе / Полска / Габи Банија / 5′

3. Буу. / Русија / Сабрекова Регина Азатовна / 2’16”

4. Светот е прекрасен / Русија / Екатерина Кирева / 5’37”

5. Пиропиро / Република Кореа / Мијунг Баек / 9’30”

6. Од каде доаѓаат? И каде одат / Германија / Кристен Бах / 4’10”

7. Магична куќа / Полска / (Детски арт центар) и Индија / 6’19”

8. Сјај / Велика Британија /Јуџин Ендо Мигала / 2’22”