Работилница за анимација „Добар, лош, грд или убав, сè се тоа карактери“

Меѓународниот фестивал за анимирани филмови „Анимакс Скопје Фест“ организира работилница наменета за деца од 9 до 14 години за развој на карактери под наслов „Добар, лош, грд или убав, сè се тоа карактери“.

Ментор: Бојан Таневски, слободен уметник

Ден: 30.11.2018 (петок)

Време: 18.00 – 19.30 часот

Место: Тинтири Минтири (ул. Даме Груев 7, кај полициската станица Беко)

Потребно е пријавување во инбокс на сите заинтересирани.

Учеството е бесплатно.

Leave a Reply