Работилница за анимација „Двајца се караат – сите губат“

 

Работилница за анимација наменета за деца од 8 до 14 години.

Техника на анимација: цртеж на рака со компјутерска доработка во After Effects

Ментори: М-р Маријана М. Симовска и Илчо Симовски

Работилницата ќе се одржи во два дена (1 и 2 декември) со почеток од 15:00 часот во Кинотека на Македонија mca advance.

Потребно е пријавување во инбокс на сите заинтересирани.
Учеството е бесплатно.

Leave a Reply