Контакт

МЕЃУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ НА АНИМИРАН ФИЛМ ВО МАКЕДОНИЈА

Телефон: +389 78 302 161

Mail: animaxmacedonia@gmail.com

Фејсбук страна